Valikko Sulje

Kehittämisprojekti yhteistyössä korkeakouluopiskelijoiden kanssa luo lisäarvoa niin toimeksiantajalle kuin opiskelijoillekin!

Hyödynnätkö aktiivisesti korkeakouluopiskelijoiden osaamista organisaatiosi toiminnan kehittämiseen? Korkeakoulumme kaikilla koulutusaloilla tehdään kehittämisprojekteja työelämän kanssa, sillä oppiminen perustuu Laurea-ammattikorkeakoulussa aitoihin työelämän projekteihin ja kehittämistehtäviin. Oppimisen ytimessä on tutkiva ja kehittävä työote, jota Laureassa kutsutaan kehittämispohjaiseksi oppimiseksi (Learning by Developing, LbD).

Useimmiten kehittäminen yhdessä yrityksen kanssa kohdistuu erilaisiin liiketoiminnan ja organisaation prosesseihin, myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen, markkina-, markkinointi- ja asiakastutkimuksiin, johtamiseen, esimiestyöhön sekä henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Kehittämiskohteina voivat olla myös palveluprosessit, liiketoimintasuunnitelmat, turvallisuussuunnitelmat tai uusien tuotteiden ja palveluiden kehittäminen, joissa hyödynnetään palvelumuotoilua. Yhteistyö voi olla yksittäisiä projekteja tai useamman eri toteutuksen (työpajat, projektit, opinnäytetyöt, harjoittelut) ja koulutusalan kattavia laajempia kokonaisuuksia, joissa hyödynnetään laajasti Laurean tarjoamaa monialaista osaamista.

Erilaisia mahdollisuuksia riittää! Miten tällaisen kehittämisprojektin yhdessä korkeakouluopiskelijoiden kanssa sitten saisi liikkeelle? Helpoin tapa edetä, on olla yhteydessä Laurean aluepalvelupäälliköihin:

Anssi Kuusela, Anssi.Kuusela@laurea.fi, Puh (09) 8868 7964

Pia Kiviharju, Pia.Kiviharju@laurea.fi, Puh (09) 8868 7481

Irene Väkevä-Harjula, irene.vakeva-harjula@laurea.fi, Puh 0988687647