Valikko Sulje

Korkeakoulu palvelee työelämää ja työnantajia, mutta oletko kuullut ammattikorkeakoulun avainkumppanuuksista?

Ammattikorkeakoulun tavoitteena on edistää työelämän kehittymistä ja uudistaa työelämää. Tässä onnistuakseen korkeakoulu tarvitsee monipuolisen kumppaniverkoston työelämästä. Parhaimmillaan korkeakoulun kumppanuudet ovat pysyviä ja kumppanit ovat tyytyväisiä korkeakouluyhteistyöhön. Silloin kumppaneiden kanssa tehdään laaja-alaista yhteistyötä monialaisesti opetuksessa, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa sekä liiketoiminnassa. Ammattikorkeakoulun monialainen yhteistyö tarjoaa kumppaneille hyvän tilaisuuden rakentaa omaa työnantaja ja -brändimielikuvaansa sekä mahdollisuuden löytää opiskelijoiden keskuudesta tiiviissä yhteistyössä tulevaisuuden osaajia. Toivomme toki mahdollisimman monen yrityksen innostuvan korkeakouluyhteistyöstä ja tarjoamme siihen monenlaisia mahdollisuuksia. Oletko kuullut mahdollisuudesta solmia Laurea-ammattikorkeakoulun vastikkeellisen avainkumppanuussopimuksen?

Laurean avainkumppanuus on vastikkeellista yhteistyötä, joka takaa kumppanille laaja-alaisen ja systemaattisen yhteistyön Laurean eri koulutusten kanssa opiskelijayhteistyönä, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa sekä liiketoiminnassa. Avainkumppanuuskonsepti sisältää projekti- rekrytointiyhteistyön ja näkyvyyspaketin.

Laurean avainkumppani saa

  • Oman yhteyshenkilön, jonka kanssa vuosisuunnittelun yhteydessä kartoitetaan kumppanin kaikki tarpeet Laurean tarjoamiin palveluihin eri koulutusalojen osalta
  • Monialaista opiskelijayhteistyötä eri koulutusten opiskelijoiden kanssa (opintojakso- tai erillisprojektit, harjoittelut, opinnäytetyöt)
  • Laaja-alaista näkyvyyttä Laurean tarjoamissa viestintäkanavissa, jotka tavoittavat niin opiskelijat kuin henkilökunnankin
  • Työ- ja harjoittelupaikkojen täsmämarkkinointia opiskelijoille
  • Näkyvyyttä Laurean kaikilla kampuksilla
  • Pääsyn Laurean kumppanuusportaaliin
  • Ilmaisen osallistumisen ura- ja rekrytointitapahtumaan
  • Pääsyn Laurean kumppaneiden verkostoitumistilaisuuteen
  • Mahdollisuuden testata ja kehittää tuotteitaan ja palveluitaan Laurean erilaisissa oppimis- ja kehittämisympäristöissä (Living Lab)

Mitkä organisaatiot ovat jo Laurean avainkumppaneita? Löydät heidät täältä!

Li­sä­tie­to­ja saat aluepalvelupäälliköiltämme:

Anssi Kuusela, Anssi.Kuusela@laurea.fi Puh (09) 8868 7964

Pia Kiviharju, Pia.Kiviharju@laurea.fi Puh (09) 8868 7481

Irene Väkevä-Harjula, irene.vakeva-harjula@laurea.fi Puh 0988687647