Valikko Sulje

Kunnia-asiana opiskelijoiden tukeminen

Vuonna 2014 korkeakouluyhteisössäni syntyi yhteisöllisessä prosessissa palvelulupaus opiskelijoille. Alun perin oli vain pyrkimyksenä määrittää tärkeitä asioita yhdessä – yhdessä henkilöstön jäsenten, opiskelijoiden ja alumien kesken. Palvelulupaukseksi yhteiset tahtotilat muototuivat, kun niitä yritettiin parhaansa mukaan kiteyttää. Nyt viisi vuotta myöhemmin on palvelulupauksen lunastaminen yhä korkeakoulumme kunnia-asia ja uudessa strategiassamme toteamme sen olevan yhden viidestä strategisesta valinnastamme saavuttaaksemme tahtotilamme olla vuonna 2030 työelämäosaamisen ja elinvoiman kansainvälinen kehittäjä Uudellamaalla.

Haluamme olla aidosti opiskelija- ja asiakaskeskeisiä kaikessa toiminnassamme. Palvelulupauksemme ”Me Laureassa olemme juuri Sinua varten” tarkoittaa opiskelijoillemme siten lupausta hyvästä oppimisesta ja yhteistyökumppaneillemme lupausta kumppanuudesta sekä yhdessä kehittämisestä. Korkeakoulun kumppanit ovat myös opiskelijoidemme kumppaneita. Opiskelija rakentaa tulevaisuuttansa yhdessä meidän laurealaisten ja kumppaniemme eli työelämän kanssa. Emme halua, että Laureassa kukaan jäisi yksin tai ilman apua, eivät myöskään kumppanimme. Haluamme, että opiskelija voi opiskella joustavasti ja saa henkilökohtaistettua ohjausta ja palautetta – yksilöllistä tukea silloin, kun sitä tarvitaan!